Mies toi Fazerin marjasuklaata levyn ja minä sitten tein siitä hyydykekakun :)

 

Pohja:

200g digestivekeksejä

100g voita

 

Täyte:

200g marjasuklaata raastettuna

1 prk flora vanillaa vaahdotettuna

500g maitorahkaa

1 dl sokeria

1 dl vadelmamehua

5 liivatelehteä

 

1. Murskaa digestivet ja sekoita sulatetun voin kanssa. Painele irtopohjavuoan pohjalle muruseos.

2. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä n. 10 min

3. Vaahdota flora vanilla ja lisää joukkoon rahka, sokeri sekä raastettu suklaa.

4. Kuumenna vadelmamehu ja lisää sinne puristetut liivatelehdet. Anna jäähtyä jonkun aikaa.

5. Kaada liivatemehu muun täytteen joukkoon, sekoita hyvin.

6. Kaada täyte pohjan päälle ja laita jääkaappiin hyytymään mielellään seuraavan päivään.

7. Nauti :D