Pohja:

200g digestive-keksejä

100g voita

 

Päällinen:

200g Fazerin omarsuklaata

1 prk Sunnuntai Vanilja rahkavalmiste

1 prk flora Vanilla

1dl kermalikööriä

5 liivatelehteä

 

1. Murskaa keksit ja sulata voi joukkoon. Painele irtopohjavuon pohjalle.

2. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen n 10 minuuttia


3. Sulta suklaa

4. Vaahdolta flora vanilla ja lisää joukkoon vaniljarahkavalmiste ja sulatettu suklaa vähän jäähtyneenä

5. Kuumenna kermalikööri kiehuvaksi ja purista liivatelehdistä vesi pois ja lisää ne liköörin joukkoon.

6. Sekoita liivatekermalikööriliuos muun täytteen joukkoon.

7. Kaada täyte pohjan päälle ja laita hyytymään vähintään neljäksi tunniksi.

8. Syö ja Nauti!

 

***************

Oli kyllä aivan sairaan hyvää! Täytekulhoon ois tehnyt jo valmistusvaiheessa mieli työntää pää ja nuolla purkki puhtaaksi :D Murustakaan ei kakusta jäänyt seuraavaan päivään nautittavaksi vaan kakku katosi nopeasti parempiin suihin!